• Alles geïnstalleerd, maar er komt geen verbinding tot stand tussen de zender en ontvanger. De ontvanger geeft alleen een 5-tal piepjes

    Gesteld op 5-11-2021 om 19:27 in forum Grundig QH-831A - 48578 Misbruik melden
    • Hoi, heb hetzelfde probleem gehad. Beschrijving klopt niet: het knopje achter op de bel moet je gewoon één keer induwen tot je één piepje hoort, dan loslaten. Dan meteen erna de knop op de afstandsbediening indrukken en dan moet ie het doen. Succes. Geantwoord op 10-11-2021 om 18:45

      Waardeer dit antwoord (22) Misbruik melden
    • Bij mij doet-ie het ook voor geen meter. Het klopt dat als je het knopje achterop één keer induwt, dat hij het dan doet. maar daarna nog steeds niet! Wat een ongelofelijk prutsding is dit!!! Hoe moeilijk kan het zijn om een bel te leveren die gewoon simpel te installeren is??? Geantwoord op 19-5-2022 om 08:48

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Breng drukknop en bel dichter bij elkaar, zonder enige obstakels in de weg. Probeer dan eens of het zo werkt. Waarschijnlijk is de afstelling tussen zendfrequentie en ontvanger niet in overeenstemming. Moest je een elektronicus in de buurt hebben, met nodige apparatuur kan dit terug fijn getuned worden. Dit zijn massa productie toestelletjes, Bij testen na productie werkt het ( afstand is dan ook klein) maar eenmaal opgesteld, en waarschijnlijk nog wat muren ertussen, is het signaal te zwak of incorrect.
      Geantwoord op 1-7-2022 om 15:35

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info