• Hier ook de Grohe Blue Home aangeschaft. Ik ben op zoek naar reviews, omdat wij dus eveneens, zoals hier al wordt aangegeven, ervaren dat er praktisch geen bruis op het water zit. Wij hebben speciaal daarvoor de kraan aangeschaft. Dus heel teleurstellend. Ons drinkwater is op zich al perfect drinkbaar, dus voor de filter hebben we het niet gedaan. Eveneens hebben we al een koelkast waaraan we gekoeld water kunnen tappen. We drinken veel bruisend water en wilden vooral, om milieuvriendelijker te zijn, minder flessenwater gebruiken.
    Ik heb echt het gevoel dat we hier een miskoop hebben gedaan en overweeg om alles terug te sturen.
    Ik vind ook nergens 'eerlijke' reviews terug. Het lijkt dat Grohe dit allemaal netjes afschermt. Of is er toch een mogelijkheid om ons water deftig te doen bruisen??? Ik vraag het me af. Ik heb een mail gestuurd naar Grohe support... Ik ben benieuwd naar hun antwoord.

    Gesteld op 12-9-2021 om 12:25 in forum Grohe Blue Chilled and Sparkling system Misbruik melden
    • Wij hebben de Grohe blue chilled and sparkling ook aangeschaft en meegenomen naar Spanje voor in de buitenkeuken. Maar door de warmte buiten werkt het niet helaas. Nu lees ik in uw bericht dat u water tapt via de koelkast? Werkt dat? En hoe heeft u dat gedaan? Geantwoord op 13-9-2021 om 08:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De mijne staat al 2 jaar stil. Ik heb eens een technieker gehad voor op,punt te stellen maar was niet te vriendelijk. Hij gaf mij zo indruk dat ik wad dom ben . Maar ik ben nog van de jongste niet meer en al die techniek is niet voor mij. Ondanks ik deze spuitwater graag heb van smaak. En het was gemakkelijk zonder de flesjes. Wat nu ,? Geantwoord op 13-9-2021 om 12:28

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Als je nog garantie heb moet je GROHE klantenservice bellen.Die moeten een monteur sturen.Die moet het in orde maken.Daar is je garantie voor Geantwoord op 13-9-2021 om 17:26

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Voor de meneer met de buitenkeuken in Spanje (ik weet niet hoe ik anders dan op deze manier kan reageren… sorry voor eventuele overlast)
      Wij hebben een koelkast van Bosch met waterdispenser (model KSW36BI3P) Ook de kinderen vinden het leuk om hier water te tappen. Het is gekoeld, maar niet gefilterd. De koelkast is rechtstreeks op de waterleiding aangesloten. Maken we veel gebruik van! Geantwoord op 13-9-2021 om 18:44

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Wij hebben ons systeem al van 2016. Wordt nog altijd dagelijks gebruikt, met voldoende bruis, toen kon je instellen, met toetsen, de bruis sterkte. Toestel is wel niet te vergelijken denk ik. Geantwoord op 14-9-2021 om 09:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ik heb eveneens een toestel gekocht omwille van uitsparen flessen.. Ik krijg ook niet genoeg bruis....

      Blijkbaar aan de hardheid van het water volgens de fabrikant... ik heb mijn waterverzachter eens in by pass gezet, en het is " iets " beter, maar geen glas " sprankelend " bruiswater zoals in de reclames. ik wacht af... Benieuwd.. Indien niet OK te krijgen stuur ik dit eens door naar " de inspecteur " op radio 2 :)
      Geantwoord op 18-11-2021 om 17:52

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb Grohe Blue Home sinds 2018, heel wat problemen gehad waaronder druk, sprankeling, koeling enz om het systeem op niveau te krijgen, een technieker en een ée technieker is langs geweest, uiteindelijk toch goed gekregen door verschillende acties.
      We hebben nu 5 jaar het systeem en het werkte goed tot op verleden week de koeler in alarm ging, kraan geeft rode led, E7, volgens het boekje, water in de koeler door ofwel condens ofwel een lek. Het 2e is waar. Volgens Grohe (vanop afstand) niet meer te verhelpen en een nieuwe koeler moet aangekocht worden (nieuw 2.300€). Na nazicht van onze loodgieter frigoriest, die het systeem kent, is er een lek aan een 3 weg kunststof koppelstuk, die zou kunnen opgelost worden met een nieuw koppelstuk. Na navraag bij Grohe is het antwoord "er zijn van de koeler GEEN onderdelen te verkrijgen". Daar sta je dan als klant. Dus mijn raad is aan diegene die nog een systeem Grohe Blue Home willen kopen, doe het NIET ! Geantwoord op 25-10-2023 om 11:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info