• We hebben een t700 intercom met een blauw ,rood,geel en witte draad. Nu weten we niet hoe we dit op onze nieuwe golmar T 510r moeten zetten

    Gesteld op 25-1-2017 om 18:01 in forum Golmar T-510R Misbruik melden
    • Beste,
      Op het doosje van de T-510R staat een lijstje met de klemmen van het oude en het nieuwe toestel voor een dergelijke vervanging.
      Als de draden al losgehaald zijn wordt het een ander verhaal natuurlijk. De kleuren van de aders worden tijdens de aanleg door de monteur zelf gekozen en horen niet standaard bij een klem van de deurtelefoon.
      U kunt het beste bij uw (onder of boven) buren kijken welke aderkleuren voor welke klemmen gebruikt zijn: de klemmen 0, 3, 5, 10, P1 zijn overal hetzelfde, de bel-draad van uw woning kan afwijken.
      Let wel op aub, u noemt te weinig aders op van het oude toestel om alle functies te laten werken, dat kan als u geen bijvoorbeeld geen deuropener functie heeft.
      Al met al is het ten allen tijde raadzaam om een bekwame elektro installateur te raadplegen omdat een aanpassing of fout in uw woning invloed kan hebben op de gehele installatie, dus ook bij uw buren. Geantwoord op 1-2-2017 om 15:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info