• Mijn kleurenscherm geeft een lopend beeld.zodat ik niet kan zien wie er staat. Is goed geweest. Wie heeft een oplossing???

    Gesteld op 8-4-2010 om 21:45 in forum Golmar Plateau Plus Misbruik melden
    • Hierbij de link en een antwoord: Klik op deze LINK

      Rollend beeld kan verschillende oorzaken hebben. Ten eerste moet er gemeten worden of de impedantiewaarden kloppen. Wanneer de videodraden losgenomen worden van de EL500 of van de de videoverdelers (splitters) en men meet tussen de videodraden met de Ohmmeter, dan moet een waarde van +/- 100 Ohm gemeten worden. Dat kan best 92 of 110 Ohm zijn maar meer of minder is vrijwel uitgesloten. Indien dat toch het geval is, dient men nog eens goed de afsluitweerstanden te controleren.
      Daarnaast kan spanningverlies ook leiden tot verslechterend beeld met trillen en rollen tot gevolg. Meet daarom de spanningswaarde tussen de ‘+’ en de ‘-‘ aansluitingen op het toestel op het moment dat deze beeld geeft. Deze waarde mag niet lager zijn dan 15VDC!
      Tenslotte kan rollend beeld ook veroorzaakt worden doordat de lichtinval in de camera buiten de automatische instellingsrange van de camera valt. Dit valt uit te sluiten door de camera eerst te richten op grond of een ander gelijkmatige achtergrond zonder direct lichtschijnsel in de lens. Indien het beeld stabiliseert, heeft u te maken met ‘tegenlicht’ dat zich kan uiten in vaag, flets of trekkend en rollend beeld. Een oplossing daarvoor is de camera anders richten (meer donkere vlakken in beeld) of een externe camera ophangen die naar beneden kijkt. In het laatste geval zou de herkenbaarheid van de bezoeker die aanbelt minder kunnen zijn dan voorheen!
      Geantwoord op 15-9-2010 om 14:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info