• Dag allemaal,
    Mijn giant twist go 36v met vaste display houd soms in.
    Bij het optrekken merk ik soms dat het motortje inhoud lijkt op remmen als ik dan aan en uit zet is het weer oké.
    Wat kan de oorzaak zijn hiervan??

    Gesteld op 4-10-2020 om 09:09 in forum Giant TWIST GO DOUBLE POWER Misbruik melden
    • Is gewoon een hardnekkig euvel van dit type en merk E Bike. Heb er 2 gehad allebei weggedaan om dit euvel, dealer doet er weinig aan omdat hij geen vergoeding krijgt van de importeur. Heb ze nu ingeruild voor een Stella. Gaan we dat eens proberen.
      N.B. onwilligheid van de fietsenmaker heeft van doen met de importeur. Deze geeft bijna geen flat rate vergoeding, m.a.w. alles komt ten laste van de fietsenmaker. Geantwoord op 4-10-2020 om 09:29

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ok.
      De één na oudere model 27volt heb ik ook,daar ben ik wel zeer tevreden over.
      Bij regen hoor je net als bij de 36v versie wel eens wat alsof de spatbord tegen je wiel loopt maar verder top kwaliteit. Alleen de 36v versie is dus een problemen kindje;) Geantwoord op 4-10-2020 om 13:32

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info