• Mijn Gembird WNP-PR-002 maakt geen verbinding met internet, ik heb alles al geprobeerd, resetten ook al, maar niets helpt: hij maakt geen verbinding. De IP4 en IP6 verbindingen hebben geen internettoegang. Wat nu? Ik heb de repeater nu ong. 2 weken in huis en hij werkt niet, hij staat ongeveer 7 meter van mijn router af, in directe lijn zonder muren of iets dergelijks ertussen. Is de repeater kapot of wat kan er aan de hand zijn?

    Gesteld op 21-7-2014 om 19:25 in forum Gembird WNP-RP-002-W Misbruik melden
    • Reset de router (houd klein bolletje ongeveer 30 ingedrukt) terwijl hij in het stopcontact zit. Een seconde of 30 wachten en dan 5 seconden de ronde knop ingedrukt houden. Nu 1 minuut wachten en kijk of je de Gembird ziet in draadloos en netwerken. Is dit het geval, aanklikken en de code 12348765 intypen en klaar is kees, de Gembird geeft aan " verbonden ". Nu moet je de Gembird configureren met je router ( zie handleiding) Als je alle stappen hebt doorlopen en je tikt apply aan dan moet je 40 seconden wachten en dan krijg je na ongeveer twee minuten een time out warming. Niet getreurd, ga naar draadloos en netwerken tik op Gembird of op wat voor naam je hem ook hebt gegeven en je zult zien dat het werkt. Succes Geantwoord op 24-7-2014 om 19:39

      Waardeer dit antwoord (44) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info