• Kan ik ook routes (wandel of fietsroutes ) downloaden op een Garmin Etrex Touch 35 ?
    En hoe ?

    Gesteld op 27-12-2018 om 13:29 in forum Garmin eTrex Touch 35 Misbruik melden
    • Ja, dat kan door b.v. een knooppuntroute uit te zetten bij www,route.nl. Je moet dan wel eerst een account aanmaken bij route.nl anders kun je de route niet downloaden. Maar voor het downloaden eerst de route opslaan en dan kun je er een gpx file van maken. Die gpx file sla je op en dan vanuit je download menu van je computer kopieer de deze download naar je Garmin. Je moet je Garmin natuurlijk wel aansluiten aan je computer. Er zijn natuurlijk nog wel meer programma's voor routes uit te zetten, Je moet ook nog Garmin expres en Basecamp op je computer installeren. Geantwoord op 27-12-2018 om 14:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Je moet ook de app GPX viewer en recorder installeren, Als je b.v. een gpx file download bij Route.nl dan wordt deze opgeslagen op je computer en vanaf de computer kopier en plak je deze download op je Garmin eTrec Tocuch 35 in de map GPX. Navigatiesysteem wel aangesloten hebben aan je pc/ laptop Geantwoord op 27-12-2018 om 14:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info