• Ik heb een vraag. Hoe komt het dat mijn etrex 25 meer kilometers telt tijdens het wandelen? Zelfs als ik stil sta dan komen er tientallen meters bij.
    Ik geef een voorbeeld: ik maak een wandeling van 10 km. Tijdens het wandelen merk ik al dat de tripteller meer km telt. Op het einde van mijn tocht zie ik dat ik 11,3 km heb gewandeld. Wat niet klopt. Ik sla het spoor op en bekijk daarna mijn opgeslagen spoor. Daar zie ik dan dat ik 10 km heb afgelegd wat wel juist is. Het komt er op neer dat de tripteller meer meters telt dan in werkelijkheid. Het gaat hier niet over een paar meters maar honderden meters. Wanneer ik wandel met een andere persoon die ook een garmin gps toestel bij heeft (ander model) dan kloppen onze afstanden nooit. Mijn toestel telt veel meer meters. Dat klopt langs geen kanten en ik vind dat heel vervelend. Ik wil de juiste afstand weten wanneer ik aan het wandelen ben. Wat kan ik hier aan doen aub?

    Gesteld op 18-3-2017 om 16:03 in forum Garmin eTrex Touch 25 Misbruik melden
    • Ik heb wel een carmin,maar als ik gelopen hebt,lukt het bijna nooit om dat op te slaan,maar die gaat telkens weer op eerdere opgeslagen profiel. Geantwoord op 19-3-2017 om 10:49

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info