• Goedemiddag,
    Ik heb en Garmin etrex20 en daar een Garmin micro-sd fietskaart bij gekocht. Ik wil hem gebruiken voor navigeren naar een bestemming. Instellen lukt, ik kom er ook maar het ding stuurt me echt km's om. Zo werd een rit van een geplande 3.5 uur ruim een uur langer, en een tochtje naar een station van een kleine 12 km een rit van meer dan een uur (en ik fiets rond de 24 km/uur).
    Ik heb geen idee hoe ik kan instellen dat hij de korstenroute moet nemen. Kan iemand me helpen?
    Hartelijk dank vast!
    Lucie

    Gesteld op 21-2-2016 om 11:20 in forum Garmin eTrex 20 Misbruik melden
    • Beste,
      Ik gebruik mijn etrex20 regelmatig om te fietsen/wandelen en ik heb hiermee geen problemen.
      Mijn eerste stap is altijd om de fietsroute vooraf te plannen met Basecamp en een aantal waypoints in mijn etrex20 in te laden.
      Soms maak ik een volledige track en tegelijk ook een route.
      Indien je bijv. slechts één waypoint heb en je wenst de kortste weg.
      Kies dan waarheen , selecteer het waypoint , selecteer GA , kies de begeleidingsmethode ( afgelegde afstand is de kortste weg ) (tijd is de snelste weg ....)
      Je moet wel opletten dat je het profiel fietsen kiest en niet auto want dan stuurt de gps je eventueel naar de autostrade.
      BELANGRIJK ... ik gebruik de kaarten van OSM (open street map van google). Deze zijn gratis en worden regelmatig aangepast. De SD-kaarten van Garmin ken ik niet.
      Indien je me een mailbericht stuurt (willy.baute@telenet.Be) kan ik je via WeTransfer een handleiding van de Etrex20 bezorgen. Geantwoord op 21-2-2016 om 11:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info