• Beste,

    Via wandelroutes.be heb ik een gpx-file gemaakt , dat is een track met diverse waypoints. Deze file heb ik via Basecamp geïmporteerd een beetje aangepast.
    Daarna heb ik er ook via Basecamp een route van gemaakt.

    Vraag 1 .... stel dat ik tijdens de wandeling (waarheen ... via route) van de weg zou afwijken , dan zal er een herberekening van de route starten en dat is wellicht een andere weg (kortste weg naar het eindpunt) dan degene die ik wens te nemen. De hamvragen :
    1) hoe kan ik routeherberekening uitschakelen op etrec 20 ? (het voordeel van een route t.o.v. een spoor is o.a. dat er een geluidssignaal is wanneer men van weg moet veranderen)
    2) indien het niet kan ..... wellicht is er een praktische tip om toch de geplande route terug te volgen... (want anders riskeer je toch dat je een andere route (herberekende) aan het volgen bent dan degene die je gepland hebt… vb de kortste weg naar het eindpunt ) ?

    Vraag 2 …. Het is me niet duidelijk wanneer je de instelling “zet vast op weg “ (positie t.o.v. dichtstbijzijnde weg) moet gebruiken. Volgens mij moet dat altijd op “ja” staan.

    Vraag 3 : hoe kan ik de totale afstandteller terug op nul brengen ?

    Groeten,

    Willy (willy.baute@telenet.be)

    Gesteld op 6-4-2015 om 17:17 in forum Garmin eTrex 20 Misbruik melden
    • Willy,
      In feite kan ik alleen antwoord geven op vraag 1: de etrex zal nooit gaan herberekenen op een route of een spoor. Als je afwijkt voor je ingestelde spoor gebeurt er echt niets.
      Zelf gebruik ik de Garmin voor wandelen en fietsen. De laatste keer naar Berlijn op de fiets en het enige wat u kunt doen om het gekleurde lijntje te volgen.
      succes,
      Dirk Geantwoord op 6-4-2015 om 17:44

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • willy,

      tip: meedere tussenpunten selecteren.

      je navigatie zal een nieuwe route voor je berekenen als je van de route afwijkt.
      een nieuwe route naar het eerstvolgende tussenpunt. daarna zal de gewone route
      weer vervolgen. (omdat die toch al standaard was zal de navigatie hem daarna weer
      hetzelfde herberekenen lijkt mij).

      groeten,

      Tim Geantwoord op 6-5-2015 om 15:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo WILLY je kan de totaal teller op de Etrex met een " hard reset " ( master reset ) weer op nul zetten Het werkt goed want ik heb de teller er ook mee op nul gezet. Vr groet Tom Englebert Geantwoord op 2-6-2015 om 20:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info