• Mijn Garmin vivofit 2 account geeft aan dat de batterijen bijna leeg zijn. Ik heb ze laten vervangen door nieuwe batterijen. Het account geeft echter (na synchronisatie) nog steeds aan dat de batterijen bijna leeg zijn, er is niets veranderd. Dit is de vorige keer, zo'n 2 jaar geleden, ook al gebeurd op deze manier. Na herplaatsen door de horlogewinkel was toen het batterijbericht verdwenen. Ik dacht toen dus dat de batterijen misschien de 1è keer verkeerd geplaatst waren, wat volgens de winkel onmogelijk was. Ik stond deze keer met mijn neus op de vervanging, ik zag niets fout gaan. Wat kan er aan de hand zijn? Moeten batterijen er 2 x in en uit gehaald worden om uiteindelijk toch te gaan werken? Het horloge ging intussen gewoon door met werken, afgezien van de tijd dat de batterijen er even uit waren. De "oude" batterijen blijken na doorlichting bovendien nog helemaal goed te zijn. Nu heb ik dus volle nieuwe én volle oude batterijen, desondanks houdt mijn account vol dat de batterijen bijna leeg zijn. Ik kan er met mijn verstand niet bij. Iemand een oplossing? Bij voorbaat dank.

    Gesteld op 26-10-2021 om 18:54 in forum Garmin Vivofit Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info