• Hoe kan ik tijdens het cachen de gevonden niet tonen ?

  Gesteld op 16-3-2017 om 18:50 in forum Garmin Oregon 600 series Misbruik melden
  • Je kan selecteren tussen "gevonden"," niet gevonden ",en alle .
   Dit doe je met het symbooltje rechts boven de geocachepagina.
   Op deze pagina kies je het symbool rechts onder ,daar kan je kiezen welke je wil zien. Geantwoord op 16-3-2017 om 19:27

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wel eigenaardig daar komt alleen "pas een filter toe" met daaronder de keuze welk soort cache van traditional tot multi Puzzle of virtual maar geen "gevonden " of " niet gevonden" ? Of zit ik op de verkeerde pagina is toch gewoon de pagina om een cache te zoeken? Geantwoord op 16-3-2017 om 19:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als ik bij instellingen naar geocache gevonden ga staan er 9 gevonden en op de cahepagina kan ik niet kiezen voor "gevonden" alleen voor het type cache grote en status moeilijkheid zoeken en terrein en gaafheidfactor ? Geantwoord op 16-3-2017 om 20:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Zou het kunnen dat in de instellingen' geocaching' filter instellen' daar staat ook niet 'gevonden' kan dit gewist zijn zo ja hoe zit ik dit terug ? Geantwoord op 16-3-2017 om 20:14

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info