• Hoe kan ik tijdens het cachen de gevonden niet tonen ?

  Gesteld op 16-3-2017 om 18:50 in forum Garmin Oregon 600 series Misbruik melden
  • Je kan selecteren tussen "gevonden"," niet gevonden ",en alle .
   Dit doe je met het symbooltje rechts boven de geocachepagina.
   Op deze pagina kies je het symbool rechts onder ,daar kan je kiezen welke je wil zien. Geantwoord op 16-3-2017 om 19:27

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wel eigenaardig daar komt alleen "pas een filter toe" met daaronder de keuze welk soort cache van traditional tot multi Puzzle of virtual maar geen "gevonden " of " niet gevonden" ? Of zit ik op de verkeerde pagina is toch gewoon de pagina om een cache te zoeken? Geantwoord op 16-3-2017 om 19:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als ik bij instellingen naar geocache gevonden ga staan er 9 gevonden en op de cahepagina kan ik niet kiezen voor "gevonden" alleen voor het type cache grote en status moeilijkheid zoeken en terrein en gaafheidfactor ? Geantwoord op 16-3-2017 om 20:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Zou het kunnen dat in de instellingen' geocaching' filter instellen' daar staat ook niet 'gevonden' kan dit gewist zijn zo ja hoe zit ik dit terug ? Geantwoord op 16-3-2017 om 20:14

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info