• Ik wil vanuit mijn computer de waypoints op mijn gps-toestel zetten, maar dit lukt niet. Heeft er waarschijnlijk mee te maken dat mijn kaart op Amerika staat, maar ik weet niet meer hoe ik dit moet veranderen.

  Gesteld op 22-1-2013 om 14:15 in forum Garmin GPSMAP 60CSX Misbruik melden
  • Vanuit de kaartmodus: Druk de "menu"toets in, ga naar instellen kaart, enter, nogmaals menu waarna je kunt kiezen voor verberg kaart., Kies daar de door jou gewenste optie en sluit af met enter. Kijk of de door jou gewenste kaart er bij staat en of die getoond wordt.
   Groetjes,
   Henk Geantwoord op 11-3-2013 om 14:56

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info