• Mijn garmin forerunner 35 doet helemaal niets meer. Er is geen display te zien, dit verschijnt ook niet als je hem oplaadt? Dit horloge is nog geen week oud? Heeft iemand ook weleens dit probleem ondervonden ?

  Gesteld op 1-6-2017 om 19:12 in forum Garmin Forerunner 110HR Misbruik melden
  • Ik heb precies hetzelfde met mijn forerunner 235. Zwart scherm, softe en harde reset helpt ook niet. Horloge is ongeveer maand oud. Geantwoord op 26-6-2017 om 21:19

   Waardeer dit antwoord (36) Misbruik melden
  • Hier ook garmin forunner 35 een week oud en krijg hem niet meer aan na de eerste keer opladen. Wat moet ik doen? Kan dit verholpen worden of moet ik ermee terug gaan? Geantwoord op 24-2-2018 om 15:14

   Waardeer dit antwoord (26) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info