• Nadat ik een track heb gemaakt, wil ik deze bewaren, maar "Bewaar" is niet geactiveerd. De route is op de kaart wel zichtbaar, maar bij het openen van "tracks" staat hij niet vermeld. Vorig jaar werd de track met datum wel vermeld, dus kennelijk doe ik nu iets fout. Hoe los ik dat op?

    Gesteld op 13-4-2013 om 16:37 in forum Garmin Etrex Vista HCX Misbruik melden
    • Wanneer je in het menu op Tracks klikt en je zet Tracklog op Aan dan kun je deze route opslaan door op Bewaar te klikken. De track wordt dan op datum opgeslagen. Wanneer je een Track in Mapsource maakt en je Etrex aansluit op de PC kun je de Track uploaden naar je Etrex. Je moet hem dan terug kunnen vinden onder Tracks. Kun je weinig fout aan doen. Geantwoord op 13-4-2013 om 22:41

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Vandaag heb ik weer een tocht gemaakt en ben volgens de regels gestart met een leeg tracklog. Tracklog aangezet, tocht gemaakt. Daarna tracklog uitgezet. Ik wilde deze tocht bewaren, maar "bewaar"was niet geactiveerd. De andere opties waren wel geactiveerd (instellen, wis en trackback). Hoe kan ik ook de optie "Bewaar" activeren? Geantwoord op 14-4-2013 om 16:33

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Probeer je track eerst op te slaan door op bewaar te klikken voordat je tracklog uit zet. Nb: Als je eerst geheugen wist wordt de bewaar functie en trackback functie uitgeschakeld. Geantwoord op 14-4-2013 om 20:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info