• Hallo
  Ik moet regelmatig door een lange fietstunnel rijden (ongeveer 2 km) - om in de tunnel te raken moet ik ook eerst een lift nemen naar beneden en naar boven aan de overzijde.
  Probleem is dat mijn garmin 810 niet op pauzemodus gaat maar blijft doorlopen tot ik een melding krijg dat de satelietontvangst weggevallen is. Eigenaaardig genoeg blijft dan wel mijn gemiddelde doorlopen (naar beneden gaan omdat mijn snelheid tot 0 herleid is).
  Mijn vraag dus : kan ik handmatig aan het begin en einde van de tunnel mijn garmin op pauzemodus zetten ? als ik dat nu probeer moet ik altijd dat stuk van de rit bewaren maar dat is niet de bedoeling (ik wil mijn ganse rit bewaren namelijk)

  Gesteld op 27-11-2017 om 19:16 in forum Garmin Edge 810 Misbruik melden
  • De Edge 810 kent de optie instellingen-activiteitenprofielen- kies je fiets - auto pause - hier kun je kiezen : 1. Stopt automatisch zodra je stilstaat 2. Bij een bepaalde zelf in te voeren snelheid of 3. Of handmatig.
   In dat laatste geval stop je de Edge zelf en zul je ook zelf moeten herstarten; dus twee routedelen. Probeer optie 1 of 2. Helpt je dit? Geantwoord op 27-11-2017 om 19:57

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • inderdaad, volledig uitzetten als je stopt en na de tunnel weer aanzetten als je opnieuw start.
   je moet wel rechtsonder op de startknop drukken en het scherm "sla op/gooi weg" niet aanraken
   ik ben al een paar keer vergeten om opnieuw op start te drukken en dan neemt je toestel niet op als je het voordien uitgeschakeld hebt Geantwoord op 28-11-2017 om 15:08

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Rechtsonder op de start-stopknop drukken als je stopt, zo laten, en terug op start-stopknop drukken als je vertrekt. Rit wordt dan even onderbroken maar wordt als één rit opgeslagen. Geantwoord op 29-11-2017 om 09:53

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info