• In de handleiding van de garmin edge 520 is een lijst met wielmaat en omvang te vinden. Waarvoor is dat nodig ? In heel de handleiding is er niks van terug te vinden (denk ik).

    Gesteld op 17-2-2016 om 22:21 in forum Garmin Edge 520 Misbruik melden
    • Ik zat met dezelfde vraag. Op de site van mantel.com vond ik dit:

      "De snelheidssensor wordt bevestigd aan de naaf van een wiel, kalibreert zichzelf met je Edge en geeft de snelheid en afstand nauwkeurig door, ook bij indoortrainingen op de trainer. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? " Geantwoord op 4-8-2016 om 08:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info