• Hallo, ik heb een DVD-speler die ik moet installeren, maar de gebruiksaanwijzing is kwijt. Nu weet ik niet hoe ik hem kan gebruiken.
  Ik weet ook niet welke kabels erbij horen te zitten en wat waar moet ingestoken worden.
  Grootste probleem is dat ik geen foto's op de PC kan downloaden.

  Gesteld op 9-7-2021 om 11:06 in forum Telefoon GSM Misbruik melden
  • Ligt er een beetje aan wat voor dvd speler je hebt. Grote of kleintje. Heeft de dvd speler USB aansluitingen of een 3 kabelige aansluiting wit rood geel of zwart rood geel . Ik wil je graag helpen. Je mag me ook mailen zodat we wat foto.s kunnen uit wisselen van de aperatuur. Softmanneke2@gmail.com. groetjes arend Geantwoord op 9-7-2021 om 12:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info