• Ik heb voor mijn ouders 3 toestellen gekocht: een set bestaande uit FX-5200 en FX5220 en nog een los toestel FX- 5200

    Ik heb hierover 2 vragen:
    1) In de handleiding staat dat we de sets moeten "aanmelden" bij het menu "handsets", maar in de telefoons is de optie "aanmelden" alleen te vinden in het menu "basis". Staat dit fout in de handleiding of zien wij iets over het hoofd?

    2) Er staat 1 toestel in de slaapkamer en 2 in de woonkomer. Ik wil graag dat mijn ouders, als hun zoon uit Amerika belt, ieder met een eigen toestel in de woonkamer met hem kunnen praten. Zonder dat de optie "conference call" gebruikt wordt, want dat is te ingewikkeld voor mijn ouders. Het is ons even gelukt, maar toen was dat met een toestel uit de slaapkamer en met een toestel uit de woonkamer. Toen we dat wilden veranderen, lukte het helemaal niet meer om nog 2 toestellen tegelijk te gebruiken. Neem je 1 toestel op, dan zijn de andere 2 bezet....

    Graag een advies.

    Gesteld op 2-9-2012 om 14:50 in forum Fysic FX 5220 Misbruik melden
    • De tweede handset eerst op het basis station plaatsen, dan word er kennis gemaakt tussen het basis station en de nieuwe aangeschafte handset, zó bedoelen ze het in de gebruiksaanwijzing . Geantwoord op 15-12-2014 om 21:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info