Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/151
Pagina verder
ii
For Your Safety
Read Instructions: All the safety and
operating instructions should be
read before the appliance is oper-
ated.
Retain Instructions: The safety and
operating instructions should be
retained for future reference.
Heed Warnings: All warnings on the
appliance and in the operating in-
structions should be adhered to.
Follow Instructions: All operating
and use instructions should be fol-
lowed.
Installation
Installation
Power Sources: This video product
should be operated only from the
type of power source indicated on
the marking label. If you are not sure
of the type of power supply to your
home, consult your appliance dealer
or local power company. For video
products intended to operate from
battery power, or other sources, refer
to the operating instructions.
Grounding or Polarization: This video
product is equipped with a polar-
ized alternating-current line plug (a
plug having one blade wider than
the other). This plug will  t into the
power outlet only one way. This is a
safety feature. If you are unable to in-
sert the plug fully into the outlet, try
reversing the plug. If the plug should
still fail to  t, contact your electrician
to replace your obsolete outlet. Do
not defeat the safety purpose of the
polarized plug.
Alternate Warnings: This video
product is equipped with a 3-wire
grounding-type plug, a plug having
a third (grounding) pin. This plug will
only  t into a grounding-type power
outlet. This is a safety feature. If you
are unable to insert the plug into
the outlet, contact your electrician
to replace your obsolete outlet. Do
not defeat the safety purpose of the
grounding-type plug.
Overloading: Do not overload wall
outlets and extension cords as this
can result in a risk of re or electric
shock.
Ventilation: Slots and openings in the
cabinet are provided for ventilation
and to ensure reliable operation of
the video product and to protect it
from overheating, and these open-
ings must not be blocked or cov-
ered.
The openings should never be
blocked by placing the video prod-
uct on a bed, sofa, rug, or other simi-
lar surface.
This video product should not be
placed in a built-in installation such
as a bookcase or rack unless proper
ventilation is provided or the man-
ufacturer’s instructions have been
adhered to.
This video product should never be
placed near or over a radiator or heat
register.
Attachments: Do not use attachments
not recommended by the video
product manufacturer as they may
cause hazards.
Water and Moisture: Do not use this
video product near water – for ex-
ample, near a bath tub, wash bowl,
kitchen sink, or laundry tub, in a wet
basement, or near a swimming pool,
and the like.
Power-Cord Protection: Power-Sup-
ply cords should be routed so that
they are not likely to be walked on
or pinched by items placed upon
or against them, paying particular
attention to cords at plugs, conve-
nience receptacles, and the point
where they exit from the appliance.
Accessories: Do not place this video
product on an unstable cart, stand,
tripod, bracket, or table. The video
product may fall, causing serious in-
jury to a child or adult, and serious
damage to the appliance. Use only
with a cart, stand, tripod, bracket, or
table recommended by the manu-
facturer, or sold with the video prod-
uct. Any mounting of the appliance
should follow the manufacturer’s in-
structions, and should use a mount-
ing accessory recommended by the
manufacturer.
An appliance
and cart com-
bination should
be moved with
care. Quick stops,
excessive force,
and uneven sur-
faces may cause the appliance and
cart combination to overturn.
Antennas
Antennas
Outdoor Antenna Grounding:
If an
outside antenna or cable system is
connected to the video product, be
sure the antenna or cable system
is grounded so as to provide some
protection against voltage surges
and built-up static charges. Section
810 of the National Electrical Code,
ANSI/NFPA No. 70, provides informa-
tion with respect to proper grounding
of the mast and supporting struc-
ture, grounding of the lead-in wire
to an antenna-discharge unit, size of
grounding conductors, location of
antenna-discharge unit, connection
to grounding electrodes, and require-
ments for the grounding electrode.
IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS
2

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

  • hoe kan ik de externe flash in stellen ,welke snelheid dien ik te gebruiken en moet het toestel op manueel gebruik staan. Gesteld op 11-2-2019 om 19:40

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • beste mensen, Ik heb een Fujifilm HS 10 en daar wil ik oplaadbare batterijen indoen. De gebruiksaanwijzing geeft aan dat ik Lithium-ion, de NI- MH of de Akeline batterijen in kan doen en wil ik ook wil ik een snellader hebben.
    Welke kunt u mij adviseren.
    Met vriendelijke groet,
    Herman Groeneveld.
    hggroeneveld@gmail.com Gesteld op 13-8-2018 om 14:12

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • I-photo accepteert het formaat van de foto van deze cameras niet. Hoe kan ik dat oplossen? Gesteld op 5-4-2018 om 11:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Klopt het dat deze Finepix HS 10 een vaste lens heeft die niet afneembaar is Gesteld op 4-9-2017 om 17:34

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb een FinePix hs10 waarvan het stroomverbruik gigantisch is. Wat kan ik daar aan doen en welke oplaadbare batterij is het meest geschikt voor. Gesteld op 4-8-2017 om 20:44

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn Finepix HS10 gaat steeds plotseling uit en daarna weer aan.
    M.a.w. als ik hem inschakel (aanzet) en ik neem een foto, dan schakelt hij opeens uit om daarna weer meteen op te starten.
    Wat is hier aan de hand? Gesteld op 18-5-2016 om 15:10

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Nee, ik ben er helaas niet achter gekomen.
      Heb het hele internet afgestruind maar niets gevonden.
      Heb inmiddels een nieuwe camera gekocht van een ander merk (Panasonic).Geantwoord op 30-10-2016 om 16:59

      Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
  • hoe krijg ik permanent in beeld de status van mijn batterij
    Kees Gesteld op 30-4-2015 om 07:50

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • discharging batteries,kan het programma niet onder de menuknop vinden Gesteld op 4-9-2011 om 15:48

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo,
      U kunt het programma voor het ontladen van de batterijen vinden als u naar het menu gaat onder het kopje 'set'. Dan even helemaal naar beneden scrollen, waar u het woord 'ontladen' vindt. Dit als u de menutaal op Nederlands/Dutch heeft staan.
      Het duurt een hele tijd alvorens de camera de batterijen ontladen heeft. Sneller gaat het indien u beschikt over een batterijlader die de batterijen ook kan ontladen.

      Met vriendelijke groet,

      Peter Hans Geantwoord op 4-9-2011 om 18:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • In mijn bericht over het ontladen van de batterijen is een onduidelijkheid geslopen. U moet het vakje set aanklikken. De computer maakt van tussen aanhalingstekens een woord waardoor u in verwarring zou kunnen worden gebracht.
      Met vriendelijke groet Peter HansGeantwoord op 4-9-2011 om 18:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik zou graag een Nederlandse handleiding bij mijn vandaag gekochte fujifilm HS10 willen hebben. Ik ben verbaasd en ook zeer teleurgesteld dat de informatie, die je bij de camera krijgt maar dan ook werkelijk niets voorstelt. Er wordt op b.v. blz.15 verwezen naar bladzijde 34, terwijl het"schriftje slechts 21 bladzijden telt. Gesteld op 19-8-2010 om 21:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Vandaag kocht ik hetzelfde toestel aan en ben eveneens heel teleurgesteld over het informatieboekje. Heb jij ondertussen al een nederlandstalige handleiding gevonden? Zo ja kan je mij daarbij dan helpen aub.
      Mvg, Geantwoord op 20-9-2010 om 16:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De HS10 heb ik nu een week in huis, heb de Nederlandse handleiding gevonden op de bijgevoegde CD-ROM.
      Wel heb ik Adobe Reader op mijn pc, heb het via dit programma geopend.
      Ik heb ook even moeten zoeken op de cd-rom, weet niet meer precies hoe ik er toen in kwam
      maar hij staat er zeker op naast al die andere talen.Geantwoord op 21-9-2010 om 20:50

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Fujifilm finepix hs10 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Fujifilm finepix hs10 in de taal/talen: English als bijlage per email.

De handleiding is 4,08 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info