Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/151
Pagina verder
iii
For Your Safety
Power Lines: An outside antenna sys-
tem should not be located in the
vicinity of overhead power lines or
other electric light or power circuits,
or where it can fall into such power
lines or circuits. When installing an
outside antenna system, extreme
care should be taken to keep from
touching such power lines or circuits
as contact with them might be fatal.
EXAMPLE OF ANTENNA GROUNDING
AS PER NATIONAL ELECTRICAL CODE
Antenna
Lead in Wire
Ground Clamp
Power Service
Grounding Electrode
System (NEC ART 250.
PART H)
Electric
Service
Equipment
Ground
Clamps
Antenna
Discharge Unit
(NEC SECTION
810-20)
Grounding
Conductors
(NEC SECTION
810-21)
Use
Use
Cleaning: Unplug this video product
from the wall outlet before clean-
ing. Do not use liquid cleaners or
aerosol cleaners. Use a damp cloth
for cleaning.
Object and Liquid Entry: Never push
objects of any kind into this video
product through openings as they
may touch dangerous voltage
points or short out parts that could
result in a re or electric shock. Never
spill liquid of any kind on the video
product.
Lightning: For added protection for
this video product receiver during
a lightning storm, or when it is left
unattended and unused for long pe-
riods of time, unplug it from the wall
outlet and disconnect the antenna
or cable system. This will prevent
damage to the video product due to
lightning and power-line surges.
Service
Service
Servicing: Do not attempt to service
this video product yourself as open-
ing or removing covers may expose
you to dangerous voltage or other
hazards. Refer all servicing to quali-
ed service personnel.
Damage Requiring Service: Unplug this
video product from the wall outlet
and refer servicing to quali ed ser-
vice personnel under the following
conditions:
When the power-supply cord or
plug is damaged.
If liquid has been spilled, or objects
have fallen into the video product.
If the video product has been ex-
posed to rain or water.
If the video product has been
dropped or the cabinet has been
damaged.
If the video product does not op-
erate normally be following the
operating instructions. Adjust only
those controls that are covered by
the operating instructions as an im-
proper adjustment of other controls
may result in damage and will often
require extensive work by a quali ed
technician to restore the video prod-
uct to its normal operation.
When the video product exhibits a
distinct change in performance - this
indicates a need for service.
Replacement Parts: When replace-
ment parts are required, be sure
the service technician has used
replacement parts speci ed by the
manufacturer or have the same
characteristics as the original part.
Unauthorized substitutions may
result in  re, electric shock or other
hazards.
Safety Check: Upon completion of any
service or repairs to this video prod-
uct, ask the service technician to
perform safety checks to determine
that the video product is in proper
operating condition.
3

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

  • hoe kan ik de externe flash in stellen ,welke snelheid dien ik te gebruiken en moet het toestel op manueel gebruik staan. Gesteld op 11-2-2019 om 19:40

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • beste mensen, Ik heb een Fujifilm HS 10 en daar wil ik oplaadbare batterijen indoen. De gebruiksaanwijzing geeft aan dat ik Lithium-ion, de NI- MH of de Akeline batterijen in kan doen en wil ik ook wil ik een snellader hebben.
    Welke kunt u mij adviseren.
    Met vriendelijke groet,
    Herman Groeneveld.
    hggroeneveld@gmail.com Gesteld op 13-8-2018 om 14:12

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • I-photo accepteert het formaat van de foto van deze cameras niet. Hoe kan ik dat oplossen? Gesteld op 5-4-2018 om 11:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Klopt het dat deze Finepix HS 10 een vaste lens heeft die niet afneembaar is Gesteld op 4-9-2017 om 17:34

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb een FinePix hs10 waarvan het stroomverbruik gigantisch is. Wat kan ik daar aan doen en welke oplaadbare batterij is het meest geschikt voor. Gesteld op 4-8-2017 om 20:44

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn Finepix HS10 gaat steeds plotseling uit en daarna weer aan.
    M.a.w. als ik hem inschakel (aanzet) en ik neem een foto, dan schakelt hij opeens uit om daarna weer meteen op te starten.
    Wat is hier aan de hand? Gesteld op 18-5-2016 om 15:10

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Nee, ik ben er helaas niet achter gekomen.
      Heb het hele internet afgestruind maar niets gevonden.
      Heb inmiddels een nieuwe camera gekocht van een ander merk (Panasonic).Geantwoord op 30-10-2016 om 16:59

      Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
  • hoe krijg ik permanent in beeld de status van mijn batterij
    Kees Gesteld op 30-4-2015 om 07:50

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • discharging batteries,kan het programma niet onder de menuknop vinden Gesteld op 4-9-2011 om 15:48

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo,
      U kunt het programma voor het ontladen van de batterijen vinden als u naar het menu gaat onder het kopje 'set'. Dan even helemaal naar beneden scrollen, waar u het woord 'ontladen' vindt. Dit als u de menutaal op Nederlands/Dutch heeft staan.
      Het duurt een hele tijd alvorens de camera de batterijen ontladen heeft. Sneller gaat het indien u beschikt over een batterijlader die de batterijen ook kan ontladen.

      Met vriendelijke groet,

      Peter Hans Geantwoord op 4-9-2011 om 18:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • In mijn bericht over het ontladen van de batterijen is een onduidelijkheid geslopen. U moet het vakje set aanklikken. De computer maakt van tussen aanhalingstekens een woord waardoor u in verwarring zou kunnen worden gebracht.
      Met vriendelijke groet Peter HansGeantwoord op 4-9-2011 om 18:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik zou graag een Nederlandse handleiding bij mijn vandaag gekochte fujifilm HS10 willen hebben. Ik ben verbaasd en ook zeer teleurgesteld dat de informatie, die je bij de camera krijgt maar dan ook werkelijk niets voorstelt. Er wordt op b.v. blz.15 verwezen naar bladzijde 34, terwijl het"schriftje slechts 21 bladzijden telt. Gesteld op 19-8-2010 om 21:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Vandaag kocht ik hetzelfde toestel aan en ben eveneens heel teleurgesteld over het informatieboekje. Heb jij ondertussen al een nederlandstalige handleiding gevonden? Zo ja kan je mij daarbij dan helpen aub.
      Mvg, Geantwoord op 20-9-2010 om 16:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De HS10 heb ik nu een week in huis, heb de Nederlandse handleiding gevonden op de bijgevoegde CD-ROM.
      Wel heb ik Adobe Reader op mijn pc, heb het via dit programma geopend.
      Ik heb ook even moeten zoeken op de cd-rom, weet niet meer precies hoe ik er toen in kwam
      maar hij staat er zeker op naast al die andere talen.Geantwoord op 21-9-2010 om 20:50

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Fujifilm finepix hs10 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Fujifilm finepix hs10 in de taal/talen: English als bijlage per email.

De handleiding is 4,08 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info