• Card not initaizid
    Hoe kan ik dit weer in orde krijgen

    Gesteld op 28-4-2016 om 14:01 in forum Fujifilm Finepix S5600 Misbruik melden
    • Het geheugenkaartje is niet geformatteerd of de contacten van het geheugenkaartje zijn vuil. Met een schone zachte doek het kaartje schoonwrijven en/of formatteer het geheugenkaartje in de camera. Als de fout blijft bestaan moet je misschien de xD Picture Card vervangen voor een nieuwe en kan je eventueel contact opnemen met jouw FUJIFILM dealer. Geantwoord op 28-4-2016 om 15:34

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik verwachtte deze vraag al... Je gaat als volgt te werk. Zet je camera aan alsof je foto's wil gaan maken. Druk dan op de menu knop. Dan zie ik als eerste Selftimer en scrollt naar beneden tot aan Set. Pijltje opde menuknop naar rechts aanklikken en dan beland je op de volgende pagina die je naar beneden gaat scrollen tot aan Set maar nu scroll je gewoon door totdat je rechtsboven in je schermpje FORMAT ziet staan. Je ziet tevens rechtsonder OK als je die opent met het rechterpijltje opje Menu knop zie je een nieuw scherm met bovenin een rode gevarenbalk en volg je de aanwijzingen. Je haalt namelijk alle foto's uit je toestel als je alles formatteert, je schoont je camera dus in feite helemaal op, dus voordat je dit doet sla eerst alles op op je PC op of op een externe usb stick of wat daar voor bedoeld is. Geantwoord op 29-4-2016 om 10:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info