• ik heb een fujifilm finepix S1 camere gekocht.
    Ik begrijp alleen niet hoe ik de flits aan de praat krijg.
    In een donkere gang op auto doet hij het niet en ook niet als ik de flits op een andere stand probeer in te stellen.
    Wat doe ik fout.
    L'beth

    Gesteld op 23-8-2015 om 12:23 in forum Fujifilm Finepix S5600 Misbruik melden
    • Heel simpel: je opent je camera en zet hem gereed voor het maken van een foto. N
      Voordat je een foto maakt zie je naast het schermpje rechts een symbool die je kan veranderen door dat in te drukken 2 mm links ervan. Als je dit doet dan zie je wat je krijgt. Als je wil flitsen dan komt er een geel 'flits' symbool tevoorschijn zonder rondje er omheen en dat laat je dan zo staan. Als je andere foto's maakt zonder flits, b.v. buiten, vergeet dan niet dit te veranderen in het flits symbool met het rondje er omheen. Geantwoord op 19-11-2015 om 18:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info