• Enkele maanden geleden de toen nieuwe diepvries (Friac, tafelmodel, 2 schuiven en 1 plateau) verhuist van ons moeder (ze woont sindsdien in het WZC). Gisteren hem na maanden stilstand terug aangekoppeld maar na meer dan 24 uur koelt ie zelfs amper, laat staan dat ie invriest. Ik hoor de motor continue draaien en de koelvloeistof borrelen, dus volgens mij werkt hij wel degelijk? Maar na 24 uur zou je toch denken dat ie stilletjesaan begint in te vriezen, toch? Laat staan een stuk kouder zou aanvoelen binnenin. Ik heb er koude flessen water in gestoken om hem wat vulling te geven maar nog steeds is er geen spoor van enige bevriezing. De leidingen waar de koelvloeistof doorloopt - binnen in de diepvriezer - voelen amper kouder aan na +24 uur draaien. De temperatuur kan enkel geregeld worden via een knopje met nr 1 tot 4 (ken enkel met een schroevendraaier gewijzigd worden). Althans ik vermoed dat die knop daarvoor dient. Ik ben er niet aangekomen, hij staat op stand 4 zoals bij m’n moeder. Geen indicatielampjes, enkel dat knopje. Ik heb hem netjes waterpas gezet en de omgevingstemperatuur is om en beide 18graden (garage). Hij staat niet tegen een muur aan. Alle hulp en raad is meer dan welkom.

    Gesteld op 15-10-2023 om 18:28 in forum Friac Vrieskast Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info