• Wij hebben zopas een mobilhome chausson titanium 640 aangekocht die gebouwd is op een ford transit 2.0TDCI 170 pk automaat 2019 maar vinden er nergens een Nederlandstalige handleiding ervan.
  Kan u ons helpen hoe wij hieraan kunnen komen?
  Dank en mvg

  Gesteld op 19-6-2019 om 14:01 in forum Ford Transit Misbruik melden
  • Beste,
   Wij hebben na lang overleg en vergelijken eveneens een Chausson titanium 640 aangekocht. Zou in februari 2020 geleverd worden. Zijn benieuwd naar jullie ervaringen en mening over deze camper, de verwarming via diesel, het lawaai tijdens het rijden, alsook de motor Ford, enz...? U kan mij mailen op Minake1@telenet.be. Zouden het tof vinden met wat nieuws daar omtrent.
   Alvast bedankt!
   Mvg,

   Marina Claus Geantwoord op 7-9-2019 om 09:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info