• Heb een Ford Transit van 2012. Bij mijn voorgaande Ford (2007) bleef er spanning op de sigaretten aansluitingen als het contact afgezet werd. Bij deze van 2012 , gaat de spanning af van beide sigarettenaanstekers. Is er een mogelijkheid om de oude situatie, dus spanning blijven houden, te realiseren zonder een nieuwe 12V kabel te trekken? BV software matig of dmv een actie met een relais?

    Gesteld op 27-12-2018 om 13:48 in forum Ford Transit Misbruik melden
    • Heb het voorgelegd aan de garage voor een slimme oplossing. Hun antwoord is vanaf de zekeringkast een nieuwe gezekerde plus 12V halen en aansluiten op sigaretten aansteker Geantwoord op 16-6-2019 om 14:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info