• Ik heb al 16 jaar een aangepaste, ivm fysieke beperkingen, een Ford Transit. We hebben inmiddels heel veel geld uitgegeven aan airco reparaties. Ik heb het gevoel dat de reparateurs, garage maar ook aircospecialist, ons iedere keer laten betalen voor opnieuw vullen, doordat er lekkage zou zijn. Ik geloof het niet meer. Nu is het zo dat als ik boven de 110 km/u rijd de airco niet meer koelt. Daaronder doet de airco het perfect. (Dus ben ik nu wel blij met files :)) Wie kan mij uitleggen hoe dat kan en wat er aan moet gebeuren? Voordat ik naar de garage ga en weer in de maling wordt genomen. Misschien is er ook iemand die mij een betrouwbare specialist in airco’s kan aanraden. Liefst in Midden-Limburg, zuid-oost Brabant. Alvast hartelijk dank voor jullie reactie.

  Gesteld op 17-8-2018 om 12:12 in forum Ford Transit Misbruik melden
  • Kijk eens naar de olie/water temperatuur . Bij een te hoge temperatuur stopt de airco automatisch tot de temperatuur weer normaal is . Kijk ook eens of ventilator juist werkt , (thermostaat kan ook verkeerd werken) . Grtjs , Patrick . Geantwoord op 17-8-2018 om 17:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dank voor uw snelle reactie. Bedoelt u olie/water temp van de motor? Op de display geen melding gekregen. De wijzer stond op de normale stand. Ook geen fluctuatie.
   Hoe kan ik controleren of de thermostaat werkt?
   Waar zit deze? Geantwoord op 17-8-2018 om 19:15

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Dat bedoel ik , er moet geen melding komen op dashboard . Temperatuur kan juist boven de gemiddelde temperatuur komen . (Loopt dus niet warm!) . De thermostaat zit op het einde/begin van de waterdarm . Je moet deze uitpakken om te controleren in warm/kokend water met thermometer erbij . Deze moet openspringen rond 85 à 90 °C . Ventilator zit op de radiator , moet op tijd draaien (hangt af van opengaan van thermostaat of temperatuurcontact) . Geantwoord op 18-8-2018 om 21:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info