• Ik bezit een ford transit camper van 2020. ben bezig een gps xzent in te bouwen ipv originele radio. de xzent heeft veel meer bedrading en stellen voor om de verende tablethouder tijdelijk te verwijderen om de bedrading beter te kunnen wegsteken. weet er iemand hoe je die houder demonteert?

    Gesteld op 14-4-2023 om 17:21 in forum Ford Transit Misbruik melden
    • zitten 2 torx schroeven onder een "rubber " matje ! als je de houder omhoog heb getyrokken . Die schroef je los en dan met een kunststof spatel kan je rondom de houder m "losklikken " daarna de houder er geheel uitnemen en als je dan van boven af kijkt zie je de boven en achter zijde vd bestaande radio ! ( heb t toevallig 3 weken terug ook gedaan in een chausson 650) Geantwoord op 14-4-2023 om 20:05

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Mag ik iets vragen ?
      Heeft u een originele gpsantenne van de ford radio aangesloten op de xzent?
      Want bij ons geeft de fordpass de locatie niet aan.
      Denk dat het aan de aansluiting ligt , maar ik kan de radio er niet uit halen omdat ik geen gepaste sleutels bij de tweedehandse mobilhome heb gekregen.
      Alvast dank Geantwoord op 24-4-2024 om 20:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb t vorig jaar ingebouwd in onze chausson 650 . Denk er aan dat de gps antenne niet achter de voorruit geplaatst moet worden omdat deze een metaalraster in zich heeft voor de elektrische voorruit verwarming en dat deze t signaal tegen houd! Enig plek zou nog kunnen helemaal biven in in de rechtethoek! Nog beter is om m nog hoger te monteren in de kunststof “opbouw” Geantwoord op 25-4-2024 om 01:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info