• Mijn lampje van de handrem blijft branden. Van mijn ford fiesta uit 2001. Wat is er aan de hand?

    Gesteld op 9-9-2014 om 15:28 in forum Ford Fiesta 2012 Misbruik melden
    • Dit probleem had ik ook bij mijn Fiesta, samen met veel problemen met de remcilinders en het weglekken van remvloeistof. Eerst had ik een lampje, dat spontaan aanging tijdens het rijden. Omdat ik dichter bij huis dan bij de garage was, ben ik naar huis doorgereden. Daar meteen onder de motorkap gedoken en het probleem gevonden: het tankje met remvloeistof stond onder het minimum. De eerste keer dat mij dit overkwam, was de monteur tijdens de grote beurt vergeten een ringetje vast te draaien, zo zei men. Dit was gebeurd na vervanging van een remcilinder rechts achter. Ik rem weinig, omdat ik het Nieuwe Rijden toepas? Daardoor komt er wel roest op de remmen, waardoor je in een noodsituatie wel een langere remweg hebt.
      Na het vastzetten van het ringetje bij het remvloeistoftankje ging het een paar weken goed. Daarna ging het lampje te pas en te onpas branden tijdens het rijden, terwijl de remmen wel goed leken te pakken. Ook gebeurde het, dat het lampje tijdens het rijden na een poosje vanzelf uitging. Net een loterij, dus.
      Controleer eerst even het peil van de remvloeistof. Vertrouw je het zaakje niet, ga dan naar de garage. Ik kreeg destijds te horen, dat dit probleem vaker voorkomt bij de jaargang 2001 van de Fietsa's. Geantwoord op 10-9-2014 om 09:09

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info