• Betreft radio cd met navigatie.
  Het is een ford focus 1.6 tdci van 2010 en ik ben de radio code kwijt.
  Weet u misschien waar ik hem kan vinden?
  Op de radio zelf of ergens anders,

  Alvast bedankt.

  Kristof

  Gesteld op 27-7-2015 om 18:29 in forum Ford 6000 Misbruik melden
  • Hallo
   De code kunt u vinden door ford focus en het type en model nummer op de adresbalk internet (brouwser) in te tikken. kies dan voor ford of andere aanbieders. kosten voor de code zijn meestal € 2.50 wordt dan via e-mail aan u toe gezonden.

   Mvg. Geantwoord op 30-7-2015 om 20:18

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info