• goede middag ik heb een vraag voor mijn ford focus 1400 rasing uit 2002 ik heb de accu vervangen kon niet anders dus geen werking meer van de radio er na vraagt om de code die heb ik zelf ook dus dat is niet het probleem ik heb 4 x de code ingevoerd maar bij nr knop 3 geeft hij dubbele cijfers aan tot 20 ik kom er niet uit na 3 x wait 30 minuten ben ik er klaar mee ik kom er niet uit ik wil weten als ik op zet knop 1 durk moet ik dan het cijfer zelf intoetsen of wat er in de beschrijfing staat gaat hij dan zelf scannen naar het eerste cijfer graag of iemand mij kan helpen ik heb nu 4 x geproberd met de code mijn vraag dus zoekt hij zelf het eerste nr als ik knop of toets 1 indruk of moet ik zelf het het cijfer in toetsen graag hulp

  Gesteld op 18-10-2021 om 16:28 in forum Ford 6000 CD RDS EON Misbruik melden
  • knop 1 voor 1e cijfer van de code, aantal malen drukken voor gewenste cijfer
   knop 2 voor 2e cijfer van de code, aantal malen drukken voor gewenste cijfer
   knop 3 voor 3e cijfer van de code, aantal malen drukken voor gewenste cijfer
   knop 4 voor 4e cijfer van de code, aantal malen drukken voor gewenste cijfer
   knop 5 voor bevestigen van de ingevoerde code Geantwoord op 26-10-2021 om 21:57

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info