• Goedendag,
  ik zou hier graag twee vragen stellen op het expertforum.
  Heb een Ford Transit Tourneo 2.2 Diesel.
  1 Wil de accu's vervangen. Volgens een onderdelensite komt op het kenteken een 80 Ah tevoorschijn, maar er zitten nu 2 accu's in 60 Ah 590 A. Klopt dat, en kan ik eventueel ook iets zwaardere accu's plaatsen? Dynamo is dacht ik 150 Ah.

  2 Bij het loskoppelen van de accu schijnt de code van de radio weer opnieuw ingevoerd te moeten worden, las ik hier op het forum.
  Volgens de display is het serienummer van de 6000 radio V079943. Heeft u voor mij de securitycode?
  Alvast heel erg bedankt voor de moeite en de antwoorden.
  Vriendelijke groet.

  Gesteld op 14-11-2022 om 11:32 in forum Ford 6000 CD RDS EON Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info