• Beste lezer,
  Heeft iemand voor mij de code van mijn radio? PWB6549 komt uit week 50, jaar 97 (dat denk ik dan) 98AP 18933 AF. Meer nrs/cijfers heb ik niet

  Bvd Brenda

  Gesteld op 9-11-2022 om 20:45 in forum Ford 6000 CD RDS EON Misbruik melden
  • Wat u schrijft 98AP 18933 is het voor panel en het typ radio wat u zou kunnen doen is haal de radio er uit en kijk aan de achterkant of u daar nummers meestal
   begin het met een letter voorbeeld v044454 of een ander letter met nummers die heb je meestal nodig voor code van.u radio Geantwoord op 9-11-2022 om 23:03

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info