• Volgens mij is dit niet te nieuwste handleiding van het laatste model. Zo wijkt display af (geen middendisplay). Ik wil de tijd herstellen maar weet niet hou dat moet (wintertijd)

    Gesteld op 30-10-2016 om 11:23 in forum Flyer T8 DELUXE Misbruik melden
    • Dit antwoord geldt voor het nieuwste model met middendisplay en met linker bedieningspaneel.
      Druk op modeknop én op de downknop van het bedieningspaneel en hou beiden ongeveer 3 seconden ingedrukt. Onder aan zie je een venster verschijnen met language. Je kunt nu met de up en downknop op het bedieningspaneel door het menu scrollen en als je clock ziet verschijnen de keuze voor wijzigen van de klokinstelling bevestigen door op de modeknop te drukken. Je ziet nu op het middendisplay het eerste cijfer van de kloknotatie knipperen. Scroll met up of downknop totdat het eerste cijfer juist is (geen, 1 of 2) en bevestig die keuze door de modeknop opnieuw in te drukken. Nu gaat het twee cijfer oplichten van de uurnotatie en kun je die met de up of downknop het juiste getal selecteren en via de mode knop bevestigen. Herhaal deze stappen voor het derde en het vierde cijfer van de kloknotatie (minuten). Als je de keuze via de modeknop heb bevestigd mogen er geen cijfers van de klok meer knipperen. Leg vervolgens de nieuwe kloknotatie definitief vast door de lichtknop van het bedieningspaneel in te drukken. Geantwoord op 30-11-2016 om 18:26

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info