• Ik heb hier 6 schakelaars liggen die nergens meer op reageren wat ik ook doe zer eageren nergens op alleen als ik ze in het stopcontact steek dan knippert de led maar kan hem niet programmeren of resetten

    Gesteld op 15-6-2020 om 13:36 in forum Flamingo FA500 Remote Misbruik melden
    • Voor zover ik weet, kun je de Flamingo switches niet resetten, in tegenstelling tot de Smartwares versie (zelfde fabrikant, Flamingo is de "low budget" uitvoering. Deze switches hebben een beperking van 6 remotes die je er op kunt inleren, dus het is belangrijk als je ze aan een afstandsbediening hebt gekoppeld, en dat later aan een andere afstandsbediening wilt doen, dat je de oude afstandsbediening ook laat "vergeten", dan zul je in de praktijk niet aan dat maximum van 6 komen. Bedenk dus even of je nog afstandbedieningen hebt die je de schakelaars kunt "afleren" zodat die geheugenplaats weer vrij komt om een nieuwe aan te leren. Afleren/vergeten/wissen van een afstandsbediening doe je door tijdens de leermode (eerste .... seconden na in het stopcontact steken, lampje knippert) op de OFF knop van de af te leren afstandsbediening te drukken. Daarna kun je weer een nieuwe afstandsbediening inleren door (kan zelfs tijdens dezelfde leerperiode) op de ON knop van die afstandbediening te drukken. En op voorhand, voor zover ik weet is er geen andere manier om een ingeleerde afstandsbediening af te leren, en als je die oude afstandbediening niet meer hebt of hij is kapot, ben je ge&%$@! Geantwoord op 16-6-2020 om 14:03

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info