• Hallo,
  Ik zoek een reparatie-/werkplaats-/schema - manual van een Noris Record SMD filmprojector of van een ander type Noris projector, liefst ook met E-schema.
  Wie kan me helpen

  Gesteld op 11-1-2019 om 17:05 in forum Software Filmbewerking Misbruik melden
  • Hallo, zie nu je vraag toevallig, ben naar hetzelfde op zoek, heb een pdf-file gevonden (Noris 3000) met een e-schema erbij, misschien kun je hier iets mee.
   groetjes,
   Gilioom
   willy.gilioom@gmail.com Geantwoord op 6-10-2019 om 14:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info