• Ik krijg in mijn seiciento uit 2003 regelmatig een klots koud water over mijn voeten als ik hard optrek. Lijkt condensalwater van de airco. Wellicht is de afvoer verstopt.
    Maar weet iemand waar die afvoer zit, want ik kan niets vinden...

    Gesteld op 21-7-2021 om 11:40 in forum Fiat SEICENTO Misbruik melden
    • Heb het onderhand maar even pragmatisch gefixed door van onderaf een extra gaatje te boren. Kwam een flinke stroom water uit. Hoop dat het hiermee voorlopig is geregeld. Geantwoord op 27-7-2021 om 08:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info