• Ik zou graag de gebruikershandleiding in het Nederlands vertaald willen hebben.

    Gesteld op 30-1-2019 om 19:03 in forum FHD 1080P Car camcorder Misbruik melden
    • de aan / uit-toets en sluit de DVR na het uitschakelen van de voeding. . Opnamemodus 1. Druk kort op de aan / uit-toets en sluit de USB-autolader aan, de DVR gaat naar de opnamemodus. (Plaats eerst de TF-kaart). Nu zal het blauwe lampje branden en de bestanden zullen worden opgeslagen in de TF-kaart 2. Wanneer u de USB-auto-oplader uittrekt of lang op de aan-uitknop drukt. Wordt de DVR gesloten en stopt het blauwe lampje met knipperen G-sensor Wanneer de auto mpacts, de huidige videobestanden worden opgeslagen als een bestand met de naam EVE start, het videobestand wordt niet verwijderd tijdens cyclusopname e Noodslot Tijdens het opnemen drukt u kort op de toets Vergrendelen om het huidige bestand te vergrendelen, het bestand wordt opgeslagen als SOS-begin, wordt het videobestand niet verwijderd tijdens cyclusopname. Fotomodus 1) Korte prees Aan / uit-toets om de DVR te starten en druk op de Confim-toets om te stoppen met opnemen en druk kort op de Modustoets om de fotomodus te activeren 2) 3) druk op de bevestigingstoets om foto's te maken. Nachtzichtfunctie Druk in de opnamemodus en de fotomodus kort op de aan / uit-toets om de infrarood-led te openen en te sluiten. Bekijk en verwijder bestanden 1) Start de DVR en druk op de bevestigingstoets om te stoppen met opnemen, druk kort tweemaal op de modustoets om de afspeelmodus; 2) druk op de UP-toets om het opgenomen bestand te kiezen en druk op de bevestigingstoets om bestanden af ??te spelen of te bekijken, 3) druk op de menutoets om de modus na het afspelen te verwijderen; 4) Druk op de neerwaartse toets om te kiezen voor verwijderen of formatteren; 5) blijf op de Menutoets drukken om de bediening te verlaten. e Menufuncties Instelling 1. Start de DVR of stop met opnemen, druk op de menutoets om de interface voor menu-instellingen te openen; 2. Druk op de Omhoog of Omlaag toets om uiteindelijk de specifieke parameter te kiezen. Druk op Bevestigen Geantwoord op 7-3-2019 om 17:22

      Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info