• Staat in het Chinees of zo kan er niks van maken kan dit ook verandert worden in het Engels of Duits

    Gesteld op 11-11-2017 om 10:02 in forum FHD 1080P Car camcorder Misbruik melden
    • Hi,
      Ik versta ook geen Chinees, maar het is mogelijk om in het Chinese menu de taalkeuze om te zetten naar Engels. Daartoe heb ik het volgende gedaan: maak een foto van het Chinese menu -ga zo dicht mogelijk als het kan en nog scherp is met uw iPhone bij het schermpje- en vertaal deze door Google Translate. Alhoewel de vertaling niet helemaal correct is, verstaat men toch gemakkelijk elke menufunctie. Ergens op de tweede pagina in het menu staat taalkeuze. Ik heb deze op Engels gezet, en sindsdien werkt het toestel in het Engels.
      Een andere mogelijkheid is het aan een chinese vriend(in) te vragen!
      PS.: Hij weigert echter regelmatig om de opgenomen stukken te overschrijven en stopt dan met opnemen! De stekker effe uittrekken (rebooten) helpt dan.
      Geantwoord op 11-11-2017 om 14:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info