• Ik heb een EZVIZ C3X ik heb deze camera aangesloten op het netwerk als ik via de App verbinding wil maken met het internet (Wifi) werkt hij niet en geeft aan dat de verbinding met AP van het Apparaat is mislukt. Als ik in de App de Wifi verbinding controleer geeft hij aan dat het signaal goed is. Ook als ik het met de kabel probeer verbinding te maken lukt dat ook niet. Er gaat geen blauw lampje op de camera branden.Bij het configureren stopt de configuratie bij 90%. weten jullie een oplossing?

    Groet,

    Henk Tuithof

    Gesteld op 2-4-2022 om 12:12 in forum Ezviz C3W Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info