• ik heb een ontvochtiger een EUROM 10 liter. Hij geeft E1 aan en ik weet niet wat dit betekent. Heb het boekje weggegooid. Kan iemand mij helpen?

    Gesteld op 10-10-2017 om 16:39 in forum Eurom DryBest 10 Misbruik melden
    • E1 error is een defect aan de pijpsensor / defrost sensor. Mail naar eurom sturen dat je dit defect hebt. Ik kreeg 2 opties 1: ze sturen nieuwe sensor op. Dan moet je zelf apparaat uit elkaar halen (10 schroeven) en de sensor vervangen. Dit is in half uurtje te doen met alleen schroevendraaier. Sensor is op moederbord in te pluggen. Wel handvat verwijderen want daar zitten 2 schroeven achter. Optie 2 was apparaat opsturen en dan fixen zij het. Mijn bestdry was nog geen jaar oud. Geantwoord op 4-9-2019 om 22:16

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • E1 error is een defect aan de pijpsensor / defrost sensor. Mail naar eurom sturen dat je dit defect hebt. Ik kreeg 2 opties 1: ze sturen nieuwe sensor op. Dan moet je zelf apparaat uit elkaar halen (10 schroeven) en de sensor vervangen. Dit is in half uurtje te doen met alleen schroevendraaier. Sensor is op moederbord in te pluggen. Wel handvat verwijderen want daar zitten 2 schroeven achter. Optie 2 was apparaat opsturen en dan fixen zij het. Mijn drybest was nog geen jaar oud. Heb zelf sensor vervangen. Opsturen is weer z'n gedoe en kans op extra schade door transport. Geantwoord op 4-9-2019 om 22:19

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info