• is er een adres waar onderdelen voor de EKM800 via internet gekocht kunnen worden

    Gesteld op 24-9-2021 om 12:53 in forum Etna Cafelux EKM 800 Misbruik melden
    • bij mijn app. gaan direct alle lampjes aan als ik hem "koud" aanzet, boiler word heet maar water pomp word niet aangestuurd (Waterpomp werkt wel los gekoppeld en 220 opgezet)
      aan de boiler zit een plastiek buisje met daarin iets wat op een transistor lijkt deze "transistor" heeft zonder plastiek tegen de boiler aan gezeten kan dat een oorzaak zijn ? Geantwoord op 25-9-2021 om 11:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Op de boiler zitten twee zekeringen een in plastic buisje transistor deze doormeten, een op de rechterzijde midden vastgeklemd met een Beugeltje, rond met twee blauwe draadjes deze kontroleren op aanslag.
      Flowmeter rechts kontroleren op werking en invoer gaatje doorsteken.
      Watertank afvoer kontroleren.
      Sukses gr bert bent
      Geantwoord op 25-9-2021 om 11:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Geachte Hr. Bent bedankt voor uw suggesties alles gedaan wat U voorstelde maar geen resultaat zou het de printplaat kunnen zijn? Geantwoord op 25-9-2021 om 12:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dat zou inderdaad het geval kunnen zijn.
      Er ziten twee print platen in de machine een achter het toetsen paneel en een links onder in de machine. Hoe de waterpomp wordt aangestuurd weet ik niet. Er zijn schema's beschikbaar vd printplaten. De machine is gelijkwaardig aan de Krups F889 Orchestra. Geantwoord op 25-9-2021 om 13:27

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info