• volgens mij kan Epson dat niks schele al die vragen van mensen zie hier nergens een antwoord. blijkbaar heb ik dan ook een mis koop gedaan. het lukt mij op geen enkele manier om iets te scannen blijft aangeven dat er geen communicatie is met de pc.

    Gesteld op 27-3-2018 om 19:01 in forum Epson EXPRESSION HOME XP-345 Misbruik melden
    • Ik heb ook geen antwoord. Probeer van alles maar moet vaak naar mijn schoonmoeder om iets te laten printen, omdat hij weigert te doen, waar ik hem voor heb gekocht.... Geantwoord op 27-3-2018 om 19:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo
      Na enige tijd zoeken ben ik tot de ontdekking gekomen dat er 2 programma's geinstalleerd moeten worden voordat er daadwerkelijk gescand kan worden. Het gaat om Epson Scan 2 en Epson Event Manager. Beiden programma's heb ik verkregen door de software updater uit te voeren. Hierin kon ik beide programma's selecteren en installeren. Hierna werkt de printer/scanner na behoren.

      Met vriendelijke groet,

      Elmar de Haan Geantwoord op 20-5-2018 om 15:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Let wel op , na elke bewerking of download moet de printer opnieuw aan en uitgezet worden en ook de software opnieuw opstarten op de pc of laptop (geheugen reset)

      mvg, elmar de haan Geantwoord op 20-5-2018 om 16:16

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info