• P-1235 geeft melding "data lijst mislukt" als je internet radio/tv opent.
    Heeft wel internetverbinding. Iemand een idee ?

    Gesteld op 17-2-2019 om 11:37 in forum Envivo P 1235 Internet TV Misbruik melden
    • Heb ik ook al 2 jaar. Krijg geen goed antwoord van EnVivo- België. Volgens mij wordt dat hele programma van dit toestel niet meer ondersteund en heeft EnVivo al jaren geleden het bijltje erbij neergegooid. Reden : er waren op het laatst( zeg 2017) nog maar enkele tv-stations die op de door het apparaat voorgeprogrammeerde URL's zaten. Wel wat meer radiostations maar het was "voorbije glorie" na de snelle opkomst van de tv-apps en de radio/muziekapps TuneIn, Simple Radio YouTube en Spotify. EnVivo heeft dat zien aankomen en hun ondersteunings-server maar snel gesloten. Maar dat maak je dan toch officieel bekend zodat mensen met zo'n PO-1235 weten waarom ze geen data-lijsten meer krijgen !!! Boycotten dus , dat merk EnVivo !!!! Geantwoord op 17-2-2019 om 13:12

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info