• Ik heb een engenius hotspot extender V4 op de camping. Het lukt me wel om deze goed te configureren en dan werkt alles ook goed. Om de haverklap springt hij er echter uit. Dan krijg ik wel de mededeling Verbinding succesvol maar komt onderaan een lange oranje tekst met allemaal verwijzingen naar de Facebookpagina van de camping (ik zit zelf niet op Facebook). Op de plaats hoort te staan in groene letters(en dat staat er soms ook): de firmware is up to date. Hoe los ik dit op?

    Gesteld op 4-7-2019 om 13:12 in forum Engenius ENS202EXT - EZ Hotspot Edition Misbruik melden
    • Geachte,
      Engenius ENS202EXT - EZ Hotspot Edition
      Ik denk dat ik het antwoord hierop weet .
      Tik in je brouwser deze link Klik op deze LINK
      Dan komt er in mijn geval Klik op deze LINK
      Time left
      En daar staat zelf ook het aantal dagen en uren hoelang je internet hebt!
      Klik dan op CLOSE INTERNET
      Vul daar opnieuw de code in die je van de camping gekregen heb!
      En Klaar is die!
      Voor iedereen internet.
      Vriendelijke groet
      Gerard

      Geantwoord op 5-7-2019 om 12:12

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Dank voor je reactie. Ik heb geen code van de camping-wifi nodig. Het is open. Je moet alleen via de Facebookpagina van de camping en die opent automatisch wanneer je in het Extendermenu op Nieuwe browser openen klikt en hij springt er ook elke keer weer naartoe.... Geantwoord op 5-7-2019 om 12:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info