• We hebben een Enduro 305+ volautomaat uit 2020. Accu is vol en batterij is vernieuwd. Toch stopt de mover er soms mee. De laatste keer over 15 meter 3x. We horen de afstandsbediening piepen en dan stopt de mover. Door de AB dan uit-aan te doen krijgen we hem weer op gang. Er is niks te merken aan de stuwkracht. Die is zoals het hoort. Iemand bekend met dit probleem?

    Gesteld op 24-4-2021 om 17:24 in forum Enduro EM305 Misbruik melden
    • Dit probleem hebben wij ook gehad.
      Onze Enduro mover is nu zo’n 4 jaar oud.
      Bij ons was er door de dealer net een nieuwe accu geplaatst. Daarna met regelmaat begon de afstandbediening te piepen en werkte de mover even niet goed meer. Uiteindelijk is hij er helemaal mee gestopt en kregen we hem dus niet meer terug aan de praat... Eerst dachten wij de accu maar bij meeting werkte deze gewoon goed. Uiteindelijk hebben we toch voor alle zekerheid een nieuwe afstandbediening besteld. En inderdaad die was dus de boosdoener. Je kan eerst proberen om de afstandbediening te resetten / opnieuw te koppelen voordat je direct een nieuwe afstandbediening gaat aanschaffen. Geantwoord op 24-4-2021 om 21:21

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info