• Beste forum ,
    ik heb een enduro 303 volautomaat . Op het moment dat de rollen de banden raken en aandrukken gaat die piepen tot een bepaald moment . Verder werkt de mover naar behoren . wat de kan de oorzaak zijn . Zit er een slipkoppeling in de aandrukmotor ? De afstand tussen rol en band is is 25 mm , bij geopende stand , zoals in de handleiding staat . Wie heeft raad?? bvd. Berth

    Gesteld op 21-9-2018 om 11:55 in forum Enduro EM305 Misbruik melden
    • M.H.Uw vraag is mij niet helemaal duidelijk.Ik neem aan dat de rollen voldoende aangedrukt worden zodat de caravan verplaatst kan worden,en dat de pieptoon gegenereerd wordt op het ogenblik dat de rollen in positie staan.Het lijkt mij niet belangrijk of de positie van de rollen bepaalt wordt door een slipkoppeling
      een eindschakelaar of een elektronische weerstand schakeling.
      Hoofdzaak is dat de mover goed werkt.Met vriendelijke groet,Frits Måhr Geantwoord op 21-9-2018 om 14:41

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Met dank voor uw antwoord ;
      Nog ter verduidelijking het betreft een enduro 305 volautomaat dus geen 303 zoals vermeld . De beide aandrukmotoren maken een krijsend geluid op het moment dat de rollen tegen de banden drukken . Dit houdt na een paar seconden op . Mijn gedachte was dat er een slipkoppeling op de motoren zat , Bij een soortgelijke mover heb ik dit geluid niet gehoord . De mover is nu drie jaar oud en 8 keer gebruikt Overigens voldoet de mover naar behoren . Geantwoord op 21-9-2018 om 21:31

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info