• L.S.

    Eind oktober 2013 heb ik meegedaan aan een klanten-actie van de Libelle. Daarbij heb ik een tablet Empire electronix M1009 gekocht.
    Nu, een half jaar later, ben ik helaas niet zo enthousiast meer over het apparaat.

    Na ca. 2 maanden deed het losse toetsenbord het niet meer en doet het nog steeds niet. Er zit geen leven in: de controle lampjes doen hert niet, hij maakt geen enkele verbinding met het tablet.
    Na ca. 4 maanden kreeg ik problemen met het opladen van het tablet.
    In opgeladen toestand was de accu weer snel leeg, vervolgens kreeg ik de situatie dat het apparaat wel werd opgeladen maar wilde hij niet opstarten.
    Inmiddels doet hij helemaal niets meer. Zo dood als een pier!

    U zult begrijpen dat ik ongelukkig ben met de huidige situatie. Mijn tablet ligt nu al enige weken in een hoek en ik ben helemaal gefrustreerd. Graag zou ik van u een oplossing vernemen over mijn probleem.

    Met vriendelijke groet,
    Herman Jelier
    026-3233833
    herman.jelier@hetnet.nl

    Gesteld op 29-4-2014 om 12:36 in forum Empire Electronix M1009 Misbruik melden
    • voor mij is de situatie hetzelfde ook mijn toetsenbord doet het niet meer
      aankoop datum 25.11.2013 ik heb op dezelfde dag het garantie formulier opgestuurd
      maar nog geen contact gehad met Empire electronix de garantie is twee jaar dus mijn volgende stap is contact met Empire Geantwoord op 29-4-2014 om 14:27

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Je had contact op moeten nemen met Empire. Zij reageren snel en geven je het adres waar je de tablet naar toe kunt sturen. Er zit toch garantie op? Niets doen, lost niets op. Dus aktie! Geantwoord op 24-9-2014 om 15:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info