• Ik heb 15-8-2017 eminent 4k tv streamer gekocht bij de mediamarkt in de Wall (Utrecht) nu is mijn vraag hoe krijg ik bij films de ondertitel er op ben nu al een dag bezig maar ik kom er niet uit .
    hopend dat u mij verder kan helpen.
    met vrgr J.van Zuidam
    0620541917
    jvzuidam@ziggo.nl

    Gesteld op 16-8-2017 om 15:48 in forum Eminent EM7080 Misbruik melden
    • Subtitles zijn .srt bestandjes. Ze dienen hetzelfde (of bijna hetzelfde) naam te hebben als het filmbestand waar ze bij geplaatst moeten worden bijv Open.Water.3.Cage Dive.2017.720p.WEB-DL.H264.AC3-EVO heeft een .srt bestand nodig wat daarmee vergelijkbaar is waarbij ik erop let dat ik een .srt vind die zo dicht mogelijk bij 720p.WEB-DL.H264.AC3-EVO komt. Die download je dan en als het bestand niet 100% hetzelfde is, maak je het hetzelfde d.m.v. wijzig naam (bij het origineel), kopieer en daarna wijzig naam (bij het srt bestand) en plakken. Het srt bestand zal zich nu bij het filmbestand voegen en dat kun je oproepen door op je afstandsbeding van je mediaspeler; subtitles of text in te drukken en dan subs in te schakelen. Soms zijn de subs niet in sync (als je niet de exact juiste hebt kunnen vinden) en dan kun je ze versnellen of vertragen zodat ze parallel lopen met de film. Ik zoek en vind mijn subtitles meestal op deze site Klik op deze LINK Succes. Geantwoord op 17-8-2017 om 01:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info