• Ik zoek een handleiding van de TM80. Kan iemand het voor me mailen naar
    antonsoegriemsingh@hotmail.com

    Gesteld op 23-10-2014 om 07:29 in forum Elro TM80B Misbruik melden
    • Instellen tijd:
      Druk 1x op time. Als de tijd verschijnt (de eerste keer zal dat 00.00 zijn) Houdt daarna de set knop ruim vijf seconden ingedrukt totdat de dag begint te knipperen. Stel met de pijltjestoets de dag in en druk daarna weer op 'set'. Dan zal respectievelijk het juiste uur (begint te knipperen) en de juiste minuut op dezelfde wijze kunnen worden ingesteld.

      Wil je een 12 uur instelling of een 24 uur instelling? Houdt dan de time-toets 5 seconden ingedrukt. De 12 - of 24 uur instelling wordt dan automatisch vastgehouden.

      Om de tijdprogramma's in te stellen:
      Druk, nadat je de klok hebt ingesteld, op de rechterpijltjestoets. De '1- on' begint te knipperen. Dit is om de begintijd in te stellen. Druk dan nogmaals op de set-knop. Hiermee kun je met de rechterpijltjestoets kiezen voor welke dag of dagen dit programma wordt gebruikt. (voor de juiste keuze meerdere keren op de pijltjestoets drukken).
      Bevestig je definitieve keuze iedere keer met de set-knop.

      Als je op dezelfde wijze ook de begintijd van je programma met de set-knop hebt bevestigd, zal de '1-on' weer beginnen te knipperen. Nu weer op de rechterpijltjestoets drukken en er verschijnt nu '1-off'.
      Je kunt nu op dezelfde wijze je keuze voor de eindtijd maken.

      Klaar?
      Om de tijdschakelaar in te stellen heb je de volgende keuzes:

      Druk op 'Manual'. Er verschijnt:
      On: hiermee staat je aangesloten apparaat (lamp, elektrische deken, radio, enz.) altijd aan zonder tijdschakelaar

      Auto On': je aangesloten apparaat staat aan en zal pas uitschakelen als de timer dit met de ingestelde 'Off'-tijd aangeeft.

      'Off': je tijdschakelaar geeft geen stroom door, je aangesloten apparaat zal dus uitblijven staan

      'Auto-off': je tijdschakelaar is geactiveerd. Je aangesloten apparaat is nu uit, maar zal aangaan zodra de ingestelde 'On'- tijd is bereikt en uitschakelen zodra de ingestelde 'Off'- tijd is bereikt.

      Je kunt ook meerdere programma's in een reeks instellen. Dit doe je met de rechterpijltjestoets. Met de linker pijltjestoets kun je ook teruggaan naar de vorige instelling.

      De knoppen RND en CTD hebben geen functie. Waarom die er op zitten is dan ook een raadsel.

      Succes!

      Leo
      Geantwoord op 27-10-2014 om 16:38

      Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info